Wij staan niet alleen voor duurzaamheid

Als trotse eigenaren van Steengroen zijn wij, Annemieke, Arjan en David, vanuit verschillende achtergronden samengekomen. Wij staan niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor diversiteit en variëteit. Dit alles brengen wij samen in Steengroen. 

Bij Steengroen hebben we een gemeenschappelijk doel en dezelfde drijfveren. We zorgen goed voor elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Met lef in ons werk en een groot hart voor elkaar. Wij zetten mensen in hun kracht. De mensen waarmee we werken en de mensen die voor ons werken.

Wij zijn de generatie die kunnen zorgen dat de schade door klimaatverandering binnen de perken blijft. Daar leveren wij een bijdrage aan in onze opdrachten en projecten. Dit doen wij vanuit het gedachtengoed People Planet Profit. In de projecten waar we aan werken zijn we succesvol en we beperken waar mogelijk de impact ervan op onze planeet. Daar gaat steeds beter, elke keer een stapje duurzamer.

Steengroen groeit langzaamaan uit tot een bedrijf waar niemand omheen kan. Met professionals die net dat beetje extra brengen. En met Duurzaam DNA. Dat duurzame DNA vind je overal terug. In onze projecten, ons hergebruikte kantoormeubilair en hoe we Steengroen met elkaar opbouwen.

De mensen van SteenGroen zijn een tikkeltje eigenwijs in hun aanpak en steengoed in hun werk. Want wij bij SteenGroen creëren harmonie tussen techniek en mensen, wegen en biodiversiteit tussen steen en groen vanuit verbondenheid met de wereld om ons heen.

De mensen van SteenGroen zijn vakmensen die naast technisch bekwaam ook inventief en creatief zijn. Wij begrijpen dat wij werken waar het mensen raakt. Of het nu met de voeten in de klei of aan de thee in een buurthuis is, bij SteenGroen draait het om de menselijke maat. Wij handelen met respect voor het nu en met het vizier op de toekomst, omdat wij willen bijdragen aan kwaliteit van de leefomgeving. In projecten zie je dat terug doordat SteenGroen eigenaarschap toont door omgeving en opdrachtgever samen te brengen in het resultaat. In het woordenboek van SteenGroen komt ‘onmogelijk’ niet voor; met een ijzersterk netwerk aan expertkennissen vinden de mensen van SteenGroen een passende oplossing voor elke uitdaging. Hoe complexer de puzzel, des te gemotiveerder het team om vergroening en verharding samen te brengen. De resultaten van SteenGroen zijn verrassend, passend en natuurlijk volgens planning en budget.