Arjan van Poecke

Is een van de eigenaren en woont met zijn gezin in Oostzaan. Hij onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers en gaat de eerste gesprekken aan met mogelijke, nieuwe collega’s. Daarnaast is hij projectleider  op diverse opdrachten bij zowel civieltechnische- als gebiedsontwikkelingsprojecten. Door zijn werk bij Steengroen kan Arjan iets extra’s brengen en net even anders naar de situatie kijken. Arjan is breed inzetbaar en is er na jaren ervaring van overtuigd dat je met enthousiasme, doorzettingsvermogen, een luisterend oor ieder project tot een goed einde brengt. 

 

Kom in contact met Arjan:

Verbinding door verdieping

Naast zijn werk struint Arjan graag door de natuur en volgt hij op dit moment een 2-jarige opleiding tot natuurgids en werkt hij graag in zijn tuin.

 

Daarnaast restaureert hij een oude Volvo samen met een vriend. Helaas is zo’n oude vervuiler niet heel duurzaam. Om dit enigszins te compenseren rijdt hij zijn dagelijkse kilometers in een elektrische auto. Tijd om stil te zitten blijft er niet meer over. Maar dat is niet erg want dat kan hij ook niet.

Enthousiasme, doorzettings-

vermogen

en een

luisterend oor

Voor Steengroen heeft hij mooie projecten uitgevoerd. Voor hem springen er 2 uit omdat de duurzame impact groot was. Dat eerste was een project voor de gemeente Beverwijk waar hij  geadviseerd heeft over de inrichting van de openbare ruimte. Het is daar gelukt om deze volledig aan te leggen zonder het gebruik van een hemelwaterafvoer. Al het water wordt verwerkt via Wadi’s en het oppervlakte water. 

Er is gekozen voor de toepassing van de meest duurzame materialen door te kijken naar de impact op het milieu van verschillende materialen (MKI).

Het tweede project is er eentje voor de gemeente Velsen. Daar is het gelukt om bij een kade uitbreiding en herprofilering in de haven veel van de aanwezige materialen weer te verwerken in het nieuwe ontwerp. Het ziet er prachtig uit, kan weer jaren mee en bleek enorm gunstig voor het projectbudget.

 

 

Teamleden