Chris Hordijk

Is een aanwinst voor ieder team. Naast sociaal, kritisch en analytisch levert hij met een flinke dosis humor een positieve bijdrage aan elke uitdaging. Chris weet met zijn scherpe blik en technisch inzicht goed tot de kern te komen. Hij wordt er dan ook niet voor niets altijd bij geroepen als iemand tegen een software probleem aanloopt of als de Wifi hapert. Maar ook als iemand in een project even wil sparren, kijkt Chris graag even mee. Met rust en zijn nuchtere bandering weet hij altijd de juiste vragen te stellen wat de ander weer verder helpt.

Zelf is Chris het meest trots op een van de projecten die hij in Amsterdam heeft mogen realiseren. Om ruimte te maken voor nieuwe ontwikkelingen, inclusief ondergrondse infra, moesten een aantal woonarken tijdelijk worden verplaatst. Met name wet- en regelgeving maakte dit enorm complex. Tijdelijke aansluitingen, herstellen van vaste aansluitingen en het vergunningenproces hieromheen maakte het dat Chris veel moest uitzoeken en soms heel snel moest schakelen, zonder tekort te doen aan de kwaliteit van zowel de technische oplossingen als het woongenot van de bewoners van de woonarken. Uiteindelijk heeft hij niet alleen heel veel geleerd, maar ook een mooi resultaat geleverd.

Met passie voor mens en omgeving

Ook Chris is vaak en graag buiten te vinden. Hij loopt graag hard, maar wandelt ook veel en vaak. Samen met zijn hond maakt hij vele kilometers in en rondom Bodegraven, waar hij samenwoont met zijn vriendin. Vrienden en familie helpen met een klus of gewoon een gezellig etentje, zijn activiteiten waar hij ook veel ontspanning in vindt.


Chris werkt voor Steengroen bij de gemeente Oegstgeest aan onder andere project Herinrichting Rijnzichtweg-Rijnsburgerweg.

Teamleden