Hylco van der Reijden

Hylco komt uit het prachtige Krommenie en brengt de Noord-Hollandse nuchterheid mee in zijn werk. Hylco is een echte technisch inhoudelijke duizendpoot die opdrachtgevers in alle fases van civiele projecten kan bijstaan. Door uitgebreide ervaring als projectleider herkent Hylco raakvlakken, signaleert risico’s en zorgt ervoor dat een project beheersbaar is en blijft. hij proactief op reageert. Waterhuishouding en watermanagement hebben zijn speciale interesse.

 

Kom in contact:

 

Empathisch en snel op zijn plaats

Hylco is empathisch en snel op zijn plaats binnen een organisatie. Een gezonde dosis humor en loyaliteit maken hem een gemotiveerde teamspeler. 

In zijn vrije tijd probeert hij zijn golfhandicap naar beneden te halen.

Gezonde dosis humor en loyaliteit

 

Hylco heeft voor de firma Huybens de werkvoorbereiding voor de inrichting van de openbare ruimte verzorgt voor nieuwbouw van Asics/Danone in Hoofddorp, incl. daktuin. Ook heeft hij de voorbereiden/engineering van de riolering en inkoop materiaal. En vanuit Asics een Well & Leed voorgeschreven, hierin staat onder andere dat de daktuin bewatert moet worden met opgevangen regenwater.  

Nu werkt Hylco als technisch projectleider en werkvoorbereider voor het ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Ook adviseert hij bij het vraagstuk over klimaatadaptatie en Rainproof en de inpassing van een koudenet.

Teamleden