Ivor Groot

Werkt pas sinds kort bij Steengroen, maar daar is niet van te merken. Vanaf het moment dat hij deel uitmaakt van het team, is hij een vaste waarde. Niet alleen qua kennis en samenwerking, maar ook als persoon. Ivor luister rustig om vervolgens de juiste vragen te stellen. Nuchter en realistisch met een vleugje droge humor.


Als werkvoorbereider is het maken van technische tekeningen zijn specialisatie. Wat een ander bedenkt, brengt Ivor over op papier. Enorm gedetailleerd of juist op hoofdlijnen. Essentieel in het werk dat wij doen. Ivor werkt dan ook met het hele team op diverse projecten. Daarnaast is hij gedetacheerd bij de gemeente Hilversum.

Kom in contact met Ivor:

Ivor is best een sportieveling. Zo is hij in de weekenden op het voetbalveld te vinden waar hij al vanaf zijn vroege jeugd op de velden van zijn woonplaats Heiloo een balletje trapt. Ook haalt hij enorm veel energie uit een potje padel. En als er niets te sporten valt, is klussen ook een fijne hobby. Het huis van is al van boven tot onder verbouwd, maar er vallen in en om het huis altijd nog mooie projectjes op de pakken.

Ivor vindt het gaaf dat hij ook de rol van toezichthouder heeft vervuld in de uitvoering. Hiermee heeft hij geleerd dat niet alles wat op papier is bedacht ook echt in de praktijk kan worden nageleefd.

Teamleden