Patrick de Jong

Patrick is een projectleider met een liefde voor techniek en een enorm groot oog voor de omgeving. Patrick ziet een project altijd als een kans om een bijdrage te leveren aan de omgeving en de gebruikers. Hij gaat met mensen in gesprek en als het even kan worden alle meekoppelkansen gepakt.

Je kunt Patrick nooit betrappen op het niet nakomen van zijn afspraken of het niet halen van deadlines.  Hij pakt graag de grootste uitdagingen met beide handen aan en kan ook dan ook enorm genieten als het projectdoel gehaald is. Het liefst samen met het hele team, want gezelligheid en een goede sfeer doet iedereen goed. Zijn enorme dosis humor neemt Patrick dan ook graag mee in zijn projectteam.

Voordat Patrick bij Steengroen kwam werken heeft hij in zijn jaren bij de Gemeente Velsen een hele mooie lijst met projecten mogen realiseren. Door middel van participatie en klimaatadaptieve maatregelen zijn bijvoorbeeld wateroverlast verdwenen en zijn aanwonenden vanuit enorme weerstand juist heel erg tevreden oer het eindresultaat.

Patrick werkt op dit moment via Steengroen bij de gemeente Nieuwegein waar hij aan een aantal mooie opgaven werkt.

Met passie voor mens en omgeving

Korfbal

Zeg je het woord korfbal, dan staat Patrick meteen naast je. Na jarenlang in de top van Nederland te hebben gespeeld zet hij zich nu in als trainer en coach in het mooie Amstelveen waar hij woont met zijn gezin. En wie weet staat hij ooit als coach langs de lijn bij een van zijn 2 kinderen.

Teamleden