Rianne Zwaan

Parttime onze collega en fulltime student aan de Universiteit van Wageningen waar ze hoopt haar master Forest and Nature Conservation te halen. Hiervoor heeft ze in Utrecht een hele mooie studie afgerond in de richting klimaatadaptatie en duurzaamheid. Rianne is de jongste van ons team en houdt niet alleen onze blik fris, maar houdt ons ook scherp door altijd door te vragen.

Als er mooie stukken mogen worden geschreven wordt Rianne er altijd bijgehaald. Zo zijn bijna alle teksten op LinkedIn van haar hand en heeft ze al diverse beleidsstukken en klimaatadaptatie plannen voorzien van tekst en input. Rianne is kritisch waar nodig en voorziet ons allemaal van waardevol advies. Daarnaast is ze altijd nieuwsgierig en leergierig, leest taaie plannen in een oogwenk en maakt hier korte, bondige en goed leesbare samenvattingen van. Met recht een aanwinst voor ieder team.

Fanatiek op het water
Rianne is fanatiek roeister en in haar woonplaats Utrecht vaak op het water te vinden. Ook loop ze vaak hard of wandelt een flink stuk en is een echt paardenmeisje. Maar naast alle sportieve activiteiten maakt ze ook voldoende tijd voor andere activiteiten. Zo is Rianne ook betrokken bij diverse commissies (o.a. als secretaris van een roeiwedstrijd) en ook heeft ze een gezellige vriendenkring waar ze regelmatig mee borrelt of lekker eet.

Het meest trots is Rianne op het plan dat ze samen met collega Pim heeft mogen schrijven voor de gemeente Koggenland. Zij hebben hier samen een rapport opgeleverd over het klimaatbestendig inrichten van een nieuwe wijk in de gemeente Koggenland. Het resultaat hiervan is zo goed ontvangen dat het door veel buurgemeenten wordt bestudeerd.

‚Äč

Met passie voor mens en omgeving

Teamleden