Met passie voor mens en omgeving

Richard Ruck

Richard is sinds april 2023 in dienst bij Steengroen. Als Commercieel Manager is hij het eerste aanspreekpunt voor klanten, relaties en aankomende collega's.


Bij eerdere werkgevers heeft hij niet alleen kennis gemaakt met detacheren, civiele techniek en gebiedsontwikkeling, maar ook met Steengroen! Na twee jaren van zakelijk contact, besloot Richard bij ons in dienst te komen.

Hij zegt zelf: "de keuze voor Steengroen was voor mij heel snel gemaakt. Het is een geweldige club mensen met gezamenlijke doelen en interesses. Vanuit hele mooie projecten maken zij impact op de directe leefomgeving van mens en natuur. Ik vind het geweldig om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Steengroen maakt het verschil in de details. Of dat nu is in de projecten, of in de wijze waarop zij met werknemers omgaat: bij ons is het gras écht groener!"

Samen met zijn vrouw en dochtertje woont Richard in het prachtige Edam. Daar beoefent hij ook de meeste van zijn hobby's: koken en lekker eten, uitjes ondernemen met zijn gezin, fitnessen en klussen in en rondom zijn huis.

 

Richard is bereikbaar via richard@steengroen.com of op +31 6 819 419 48

Teamleden