Sanne van het Nederend

Is een echte teamspeler, loyaal en met verbindend vermogen. Ze is resultaatgericht, enthousiast, blijft rustig en houdt het doel voor ogen. Een “inspirerende motivator” (Insights). Sanne staat stevig in haar schoenen, houdt van samenwerken en voegt zich gemakkelijk binnen een organisatie. Na een aantal jaren te hebben gewerkt aan de voorbereiding van projecten heeft Sanne haar passie gevonden in omgevingsmanagement. Zij wordt enthousiast van de dynamiek van projecten. Van de voorbereiding tot de overdracht naar de beheerorganisatie en alles wat daar tussen zit.

 

Kom in contact met Sanne:

 

In haar vrije tijd is Sanne graag  aan het sporten. Bootcamp, boxing en Softbal. Voor laatst genoemde sport leidt ze met enorm fanatiek en met veel enthousiasme de jongste generatie speelsters op, de pupillen. Daarnaast geniet ze ook van tijd met haar gezin, uitgebreid koken of een wandeling door de natuurgebieden rondom haar woonplaats Haarlem en is ze al een aantal jaren actief lid van de ouderraad van de basisschool van (nu alleen nog) haar jongste dochter. Hier vervult ze al jaren met veel plezier de rol van coördinator Sinterklaas en is ze ieder jaar rond 5 december stiekem heel druk. 

Een inspirerende motivator

 

Sanne zet zich sinds 2021 in voor Steengroen. Ze vervult voor het ingenieursbureau de rol van omgevingsmanager uitvoering bij het team dat verantwoordelijk is voor de NDSM-werf. Een enorm uitdagend en complex project met een drukke en dynamische omgeving die continu in ontwikkeling is. Dit maakt het een mooie uitdaging om het gebied bereikbaar, leefbaar, veilig en goed geïnformeerd te houden. 

Voordat Sanne haar carrière bij Steengroen startte heeft ze bij de provincie Noord-Holland als omgevingsmanager deel uitgemaakt van het team beweegbare kunstwerken en hier een aantal mooie, maar complexe projecten gerealiseerd.

Teamleden